Home > Plasma huidlift > Intakegesprek

Intakegesprek Plasmahuidlift

Intakegesprek Plasmahuidlift vrouw
Intakegesprek Plasmahuidlift man

Wilt u weten of plasmahuidlift geschikt is voor u? Heeft u 1 of meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat? Wij kunnen ons zeker voorstellen dat u meer wilt weten over de PlasmaHuidlift. Deze nieuwe behandeling voor huidlift begint in Nederland steeds bekender te worden onder diverse verschillende namen voor dezelfde techniek.  Uiteindelijk is dit allemaal door middel van Plasma. Het enige verschil zit hem in de behandelaar, de opleiding en kunde van deze behandelaar. Wij hebben voor de PlasmaMedical gekozen doordat dit apparaat CE goedgekeurd is en voldoet aan alle hoge eisen wat betreft deze techniek in Nederland. Met uiterste zorgvuldigheid zijn wij getraind en de nazorg is bij ons erg belangrijk. Door de ervaring van Diana en Laura met het jaren behandelen van huidproblemen. Het uiterst precies werken en het belang om de huid zo min mogelijk te belasten met een zo groot mogelijk resultaat hebben wij met de plasma huidlift iets unieks in Nijkerk.

Afspraak vrijblijvend intakegesprek? Klik hier

Tips voor een intake gesprek:

  • Omschrijf uw wens.
  • Denk van tevoren vast na over wat u graag verbeterd wilt zien dan kunnen wij ons advies daar beter op aan laten sluiten.
  • Geef zo veel mogelijk informatie.
  • Zijn er onderliggende problemen? Wat heeft u zelf al gedaan om de klacht te verbeteren? Zijn er wellicht andere dingen die van invloed kunnen zijn? Heeft u er al eerder behandelingen voor gehad?
  • Mocht u medicatie gebruiken, neem dan graag een lijstje mee zodat we u beter kunnen voorlichten.
  • Denk vast na over uw verwachting.

Wij zullen altijd een zo eerlijk mogelijk beeld scheppen van wat u kunt verwachten.
Hieronder valt : wat is er nodig om de klacht te verbeteren, het resultaat dat u kunt verwachten en de kosten die daar bij horen.

Bij Dermaplus kunt u kosteloos en vrijblijvend een intake boeken. Deze kunt u online inplannen op een moment dat het u goed uitkomt.

Altijd op de hoogte?
Lees meer
© 2023 Plasmahuidlift