Home > Plasma huidlift

Plasma huidlift

Ooglift zonder operatie met Plasmamedical

Een unieke en revolutionaire behandeling voor het liften van de boven oogleden zonder chirurgische ingrepen zonder prikken en snijden. De Plasmamedical – behandeling heeft een relatief korte hersteltijd.

image1
image2

Wat is Plasma?

Plasma ontstaat door een ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. De lichte elektrische ontlading bij de Plasmamedical wordt opgewekt door een speciale ingebouwde ionisator in het systeem zelf.

Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek met de Plasmamedical ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel gelijkmatig kunnen verwarmen.

De behandeltechniek

plasmahuidlift-techniek
Plasmahuidlift-foto's

De puntjes in de huid

Nadat er een verdovende crème is aangebracht en ca 20 minuten is ingewerkt gaan we heel kleine puntjes zetten in de huid. Deze kleine puntjes van 0,1mm tot 0,3 mm doorsnede komen ongeveer 0,02mm tot 0,04mm diep in de huid. Uw huid gaat zich van nature uit weer herstellen en zal een mooi egale structuur aannemen. Deze combinatie van behandelen geeft uw oogleden een mooi en liftend geheel. Plasma zorgt voor een direct liftend effect van de bovenoogleden. Met de Plasmamedical passen wij een speciale behandeltechniek toe:

Voordelen van de Plasmamedical behandeling:

  • Snelle behandeltijd
  • Non-invasief
  • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème
  • Langdurig resultaat
  • Meestal 1 behandeling nodig zowel boven –en onderoogleden
  • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes)

Voorbeeld resultaat:

image6
voor na 2
voor na

Wat kunt u verwachten en waar moet u rekening mee houden?

Als u met de PlasmaMedical behandeld wordt krijgt u kleine bruine puntjes te zien op de behandelde zone. Deze verdwijnen na ongeveer 5-10 dagen.

De eerste twee tot drie dagen kan er zwelling ontstaan rondom het behandelde gebied.

Wanneer de korstjes verdwenen zijn komt er een roze huid onder tevoorschijn. Deze roze huid herstelt zich weer terug in de eigen huidskleur, de termijn hiervoor is afhankelijk van uw eigen huidherstel en huidconditie. Deze huid is een kwetsbare onbeschermde huid die u goed moet beschermen tegen Uv-straling, ook op niet zonnige dagen. Wij adviseren een zonbescherming met SPF factor 50 te gebruiken op het behandelde gebied gedurende minimaal 6 weken na de behandeling. Dit om eventuele pigmentverschuivingen te voorkomen. Wij raden aan om de huid droog te houden zolang de korstjes aanwezig zijn. 

Intensief sporten wordt afgeraden gedurende de periode van zwelling.

Altijd op de hoogte?
Lees meer
© 2023 Plasmahuidlift