Home > Over ons > Reviews

Reviews

Ik ben vandaag heel goed geholpen. Ik heb een plasma huidlift voor onder mijn ogen gekregen. Het was een fijn ontvangst, een goede behandeling en goede uitleg. Tevens krijg je ook nog hele goede nazorg!

Jolanda, 23-02-2023

Ik wil heel graag mijn ervaring delen over de plasma huidlift van het gebied rond mijn mond en wangen. Ik wil gelijk even zeggen, laat je alsjeblieft niet afschrikken door de herstelperiode en hoe je er een paar dagen (niet) uitziet. Het is allemaal zeker de moeite waard. Vooral omdat dit zo’n mooie natuurlijke behandeling is, die het collageen triggert en je huid weer laat werken.

Maar ja, wie mooi wil zijn ‘moet’ pijn lijden en de tijd ervoor nemen. Nou vond ik persoonlijk de pijn en de tijd erna erg meevallen, maar daar heb ik mij ook op ingesteld want ik had een week vrij na de behandeling. Op een zaterdag heb ik twee uren bij Laura in de stoel gelegen, wat een geduld en vaardigheid heeft zij (en haar collega’s ook) om al die gaatjes nauwkeurig in mijn huid te branden. Ik voelde mij in vertrouwde en professionele handen en kon mij prima ontspannen. Tuurlijk voelden die prikjes absoluut niet prettig en de soort brandgeur bleef ook wel poosje in mijn neus hangen. Toen we klaar waren leek het wel of ik een stoppelbaard had, vooral in de dagen erna met die bruine korstjes. 

Met alle duidelijke adviezen, uitleg van Dermaplus en de juiste verzorgingsproducten ging ik de deur uit en was best benieuwd wat er de komende dagen op mij af zou komen. Haha, mijn man heeft zich in die dagen erna oprecht afgevraagd ‘of het nog wel goed zou komen?’ Nou zijn angst was ongegrond want wat een mooi resultaat! Maar goed, wij zijn de dag erna gelijk de camper in gestapt om ergens te kunnen ‘onderduiken’. Er mag absoluut geen zonlicht op komen, dus ik had van tevoren een UV paraplu met hoge bescherming aangeschaft zodat we toch nog even erop uit konden om te wandelen in de bossen waar meer schaduw is. Want alleen de hoed die ik droeg, gaf niet voldoende dekking. We vermeden dus drukke gebieden met mensen, maar ik kon ze niet altijd ontwijken. Omdat ik onder de UV paraplu liep heb ik niet de verwonderende blikken gezien, echter hoorde ik wel een kindje tegen zijn moeder zeggen dat ‘die mevrouw op een cowboy leek’ 😊.

Wat ik ook heel fijn vond van Dermaplus was het dagelijkse contact wat we hadden. Elke morgen even appen en een foto sturen van hoe ik er uitzag en hoe het ging, dan kreeg indien nodig advies etc. Iedere dag mocht ik (meerdere keren) sprayen met de cliniprepspray, want de dagen na de behandeling was mijn huid wel rood en warm. Dan helpt het sprayen zo verlichtend, verkoelend en is  ook nog antibacterieel.

Verder was het echt belangrijk om goed droog te houden en dus ook een week niet mijn haren wassen onder de douche.  Ik had van die hydrofiel luiers gekocht en die op mijn hoofdkussen voor de nacht gelegd, zodat het schoon en droog bleef.  De kans was ook dat de korstjes konden gaan trekken en barsten of openknappen, bijvoorbeeld tijdens het eten. Daar heb ik gelukkig geen last van gehad, wel dat enorm trekkerige gevoel. Het was een weekje van veel binnen zitten en niets forceren. Verder genas het naar behoren en op de vijfde dag gingen bij mij de korstjes rond mijn mond al wat loslaten. Na een week was bijna alles er af gevallen en kwam een mooi zachtroze huidje tevoorschijn.

Op moment dat de korstjes er af gingen, kon ik de 30 spf zalf van hen erop smeren als bescherming. Erg belangrijk omdat de huid nu voor zonlicht heel kwetsbaar was en het voorkomen van pigmentvlekken. Maar wat heerlijk om dan eindelijk weer uitgebreid te douchen en niet bang te hoeven zijn dat gezicht vochtig werd.

Ik ben zo super blij met het resultaat, ongelooflijk want gelijk na de behandeling zag ik al zoveel verbetering. Nu na drie maanden herstel is het verschil echt duidelijk, rimpels in mijn wangen enorm verminderd en zoveel verzachting rond mijn mond. Dit mooie en vooral natuurlijke resultaat had ik niet verwacht met mijn verdikte huid. Ik ga dit bijhouden met maandelijks een bindweefselmassage!

Lieve groet van Yvette Boekhout (57 jr), 26-02-2023

Blij dat ik ben uitgenodigd voor een intake, omdat ik nu een beter beeld heb van de behandeling. Er wordt op een prettige manier uitleg gegeven en er wordt écht meegedacht in mijn specifieke situatie. Ik heb hierdoor nog meer vertrouwen over de behandeling!

Rosan, 11-02-2023

Ben erg tevreden professioneel geholpen en zeer vriendelijke specialist. Mooie resultaten eenvoudig van mijn rimpels onderoogleden af. 

Wouter, 13-12-2022

Heel vriendelijk ontvangst en gemoedelijk heel goed advies en ook hele duidelijke uitleg over de behandeling en wat er voor en na de behandeling van mij word verwacht wat ik zeker ga doen

Karin, 01-04-2022

Goed advies Zeer bekwaam personeel

Dennis, 25-03-2021

Tijdens de behandeling wordt elke stap uitgelegd, hetgeen getuigt van goede vakkennis. Nette salon en enthousiaste en sympathieke huidtherapeute (Karianne)

Maaike, 16-02-2022

Zoals altijd was alles prima geregeld! Vriendelijke ontvangst, uitgebreide toelichting over de behandeling, proffesionele uitvoering en voldoende info over nazorg. Daarbij nog ongedwongen sfeer en oprechte glimlach! Je voelt je het centrum van de wereld. Met een word: Geweldig!!!

Iza, 14-12-2021

Werd goede uitleg gegeven, wat ze zou gaan doen. Intake was duidelijk. Kon goed op gemak stellen. Vriendelijk en goed werk geleverd. Super tevreden! Fijn ook dat er nacontrole blijft

Tina, 12-12-2021

Er werd tijdens de intake duidelijk verteld wat de behandeling inhoud en wat de nazorg is.

Jeannet, 03-12-2021

Ontzettend fijn geholpen, goede uitleg, goede behandeling. Ook nog extra mijn wratjes weggehaald terwijl ik aan het wachten was tot de verdoving ingewerkt was. Helemaal top ! Ook zeer goede nazorg. Heel tevreden !

Marion, 01-12-2021

Ik was aangenaam verrast door het vakvrouwschap van Laura.

Dhr, 23-10-2021

Goede en duidelijke informatie. Eerlijk en oprecht. Laura heeft tijd voor je en kan onderbouwen bij wat ze zegt. Heeft kennis van haar vak! En in voor een grapje.

Marije, 23-10-2021

Fijne rustige en heldere uitleg over wat komen gaat..de behandeling van mijn ogen viel me reuze mee en meteen na de behandeling zag je al resultaat super blij er mee dank 🙏

Sri, 08-10-2021

Vriendelijk ontvangst duidelijke uitleg,

C, 21-09-2021

Zeer professionele en klant gerichte behandeling gehad.

Ansje, 21-09-2021

Prima. Keurig op tijd. Hartelijk ontvangen en heel goed geïnformeerd. Stap voor stap verteld wat er ging gebeuren. Nazorg is heel goed. Een aanrader!!

Hanneke, 27-08-2020

Vandaag voor een plasma ooglift geweest bij Laura van Dermaplus. Ik werd heel goed voorgelicht en uitgevraagd. Men neemt geen risico kwa gezondheid. De behandeling viel mee. Er werd steeds gevraagd hoe het ging en zn. Extra verdoofd. Ik ben nu 2u thuis en tot nu toe valt het mee. Het resultaat moet ik nog afwachten dat zal ik later laten weten!

Gea, 27-08-2020

Met gezonde spanning onderging ik mijn Plasma behandeling. De spanning was nergens voor nodig want Diana weet wat ze doet en stelt je op je gemak. Het resultaat is prachtig en mijn ogen voelen niet meer zo zwaar. Ik kom ook altijd bij Diana voor permanente make-up. Het voelt altijd als thuiskomen bij Diana. Ze heeft veel kennis, kunde en passie voor haar vak. 

Ina, 06-07-2020

Na een heldere uitleg werkte eerst 30 min de verdovende zalf in. Daarna begon het, 5-7 minuten per oog, niet echt pijnlijk maar ook niet zo fijn. Het resultaat is direct zichtbaar en daar ben ik echt enorm blij mee!! Ruimtes zijn heerlijk fris en dankzij de kundige manier van werken heb ik dankzij Diane weer een frisse blik 😍

Christel, 26-06-2020

Diana en Laura zijn zeer professioneel, verstaat haar vak echt ontzettend goed! Goede adviezen en nemen de tijd voor je. En altijd gezellig. Woensdag plasma lift onder mijn ogen gedaan en het is nu (zondag), al goed geheeld. De korstjes zijn weg en het resultaat is al prachtig. Echt een aanrader! De behandeling zelf is echt prima te doen, info nazorg super duidelijk (en stel bij onduidelijkheden of vragen over het herstel mag je altijd contact opnemen met haar, zo ook foto's appen over het verloop). De dagen na de behandeling zijn mij ook echt 100% meegevallen en het is snel hersteld. Ik ben heel erg blij!

Laura, 17-5-2020

Ik vond de behandeling heel goed. Heb altijd groot vertrouwen in Diana en Laura. Dermaplus is heerlijk laagdrempelig en heel professioneel! Ik raad Dermaplus voor 100% aan.

Marion, 15-05-2020

In alle vriendelijkheid ontvangen EN een zeer deskundig advies. Ik zie uit naar het vervolg.

Dik, 13-3-2020 

Voor het eerst Laura gehad die de behandeling prima heeft gedaan. Prima tevreden.

Ank, 12-3-2020

Weer even professioneel als altijd met een gezellige ondertoon.

Marlies, 12-3-2020

Heel kundig. Goede adviezen. Op naar de vervolg behandelingen en het resultaat!

Christel, 29-2-2020

Plasmalift behandeling: 

Mijn oogleden afgelopen woensdag laten liften. Ondanks de kleine bruine vlekjes zie ik nu al goed verschil en zie ik de permanente make up al veel beter zichtbaar op mijn ogen. 

Ingrid, 21-2-2020

Review Facebook 

Altijd op de hoogte?
Lees meer
© 2023 Plasmahuidlift