Home > Over ons > Reviews

Reviews

Vriendelijk ontvangst duidelijke uitleg,

C, 21-09-2020

Zeer professionele en klant gerichte behandeling gehad.

Ansje, 21-09-2020

Prima. Keurig op tijd. Hartelijk ontvangen en heel goed geïnformeerd. Stap voor stap verteld wat er ging gebeuren. Nazorg is heel goed. Een aanrader!!

Hanneke, 27-08-2020

Vandaag voor een plasma ooglift geweest bij Laura van Dermaplus. Ik werd heel goed voorgelicht en uitgevraagd. Men neemt geen risico kwa gezondheid. De behandeling viel mee. Er werd steeds gevraagd hoe het ging en zn. Extra verdoofd. Ik ben nu 2u thuis en tot nu toe valt het mee. Het resultaat moet ik nog afwachten dat zal ik later laten weten!

Gea, 27-08-2020

Met gezonde spanning onderging ik mijn Plasma behandeling. De spanning was nergens voor nodig want Diana weet wat ze doet en stelt je op je gemak. Het resultaat is prachtig en mijn ogen voelen niet meer zo zwaar. Ik kom ook altijd bij Diana voor permanente make-up. Het voelt altijd als thuiskomen bij Diana. Ze heeft veel kennis, kunde en passie voor haar vak. 

Ina, 06-07-2020

Na een heldere uitleg werkte eerst 30 min de verdovende zalf in. Daarna begon het, 5-7 minuten per oog, niet echt pijnlijk maar ook niet zo fijn. Het resultaat is direct zichtbaar en daar ben ik echt enorm blij mee!! Ruimtes zijn heerlijk fris en dankzij de kundige manier van werken heb ik dankzij Diane weer een frisse blik 😍

Christel, 26-06-2020

Diana en Laura zijn zeer professioneel, verstaat haar vak echt ontzettend goed! Goede adviezen en nemen de tijd voor je. En altijd gezellig. Woensdag plasma lift onder mijn ogen gedaan en het is nu (zondag), al goed geheeld. De korstjes zijn weg en het resultaat is al prachtig. Echt een aanrader! De behandeling zelf is echt prima te doen, info nazorg super duidelijk (en stel bij onduidelijkheden of vragen over het herstel mag je altijd contact opnemen met haar, zo ook foto's appen over het verloop). De dagen na de behandeling zijn mij ook echt 100% meegevallen en het is snel hersteld. Ik ben heel erg blij!

Laura, 17-5-2020

Ik vond de behandeling heel goed. Heb altijd groot vertrouwen in Diana en Laura. Dermaplus is heerlijk laagdrempelig en heel professioneel! Ik raad Dermaplus voor 100% aan.

Marion, 15-05-2020

In alle vriendelijkheid ontvangen EN een zeer deskundig advies. Ik zie uit naar het vervolg.

Dik, 13-3-2020 

Voor het eerst Laura gehad die de behandeling prima heeft gedaan. Prima tevreden.

Ank, 12-3-2020

Weer even professioneel als altijd met een gezellige ondertoon.

Marlies, 12-3-2020

Heel kundig. Goede adviezen. Op naar de vervolg behandelingen en het resultaat!

Christel, 29-2-2020

Plasmalift behandeling: 

Mijn oogleden afgelopen woensdag laten liften. Ondanks de kleine bruine vlekjes zie ik nu al goed verschil en zie ik de permanente make up al veel beter zichtbaar op mijn ogen. 

Ingrid, 21-2-2020

Review Facebook 

Altijd op de hoogte?
Lees meer
© 2020 Plasmahuidlift